Algemene voorwaarden

1.AVG WET

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.i.v.m de nieuwe AVG wet, geef je toestemming om je persoonsgegevens te verwerken die nodig zijn om te bestellen, gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

 

2.Bestellen

Je weet wat je wilt hebben en plaatst een bestelling. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling binnen is en daar krijg je een bevestigingsmail van.

Webshop bestellingen worden ongeveer 1 x per week op zaterdag verzonden.

Bestellingen die gemaakt moeten worden hebben een levering van ongeveer 2 a 3 weken dit hangt af van de drukte en de grootte van de bestelling.

 

3.Betalen

Webshop bestellingen worden binnen 3 dagen betaald.

Het is alleen mogelijk te betalen via vooruitbetaling, dit kan alleen via internetbankieren, tenzij je de bestelling op komt halen dan kan dit ook contant en gepast aan de deur.

Betalen kan ook via een betaalverzoek, geef dit aan bij " opmerking" tijdens het bestelproces voor webshop bestellingen.

Bij ontvangst betaling krijg je een bevestigingsmail.

 

4.Verzending

Verzenden gebeurt na betaling en nadat de bestelling compleet is om verstuurd te worden. Het verzenden is voor jouw eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor beschadiging tijdens transport of het zoekraken van pakketjes.

 

5.Verzendkosten POST.NL

Brievenbuspakketje (NL)

€4,15

Pakketpost (NL)

€6,95

België pakketpost met T&T tot 2 kilo

€12,00

België met T&T 2-5 kilo

€18,50

 

6.Levertijd

Levertijd voor de WEBSHOP ;

Zaterdags worden de bestellingen die betaald zijn aangeboden bij post.nl.

 

  1. Kwaliteit

Ik maak mijn hangmatten en slaapproducten met veel zorg en besteed veel tijd aan een goede afwerking, alles wordt doorgestikt aan de randen en bijna alle producten zijn naadloos, op een enkele na. Er worden alleen goede stoffen gebruikt besteld in online winkels om zo weinig mogelijk verschil te zien in de kleuren van de stoffen..

 

8.Aansprakelijkheid

- Ik ben niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van de producten.

- Er is geen garantie op gemaakte producten en afgeknaagde lusjes.

-Aub check geregeld of er geen gevaarlijke draden en gaten in de hangmatten komen, door kapot bijten. Deze dienen afgeknipt te worden of vervangen te worden.

-Lusjes worden er 9 van de 10 keer afgeknaagd, hierdoor kan ik ook geen garantie geven op lusjes. Ik zou persoonlijk de knijphaakjes aanbevelen, maar natuurlijk wil ik best kosteloos de lusjes er aan naaien.

-Ik geef geen garantie op hangmatten, ze worden gemaakt voor knaagdieren, de naam zegt het al, ze worden vaak kapot geknaagd.

-Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het kwijt raken en beschadigen van pakketjes.

9.Retourneren

- Alleen ongebruikte, onbeschadigde, in originele staat en verpakking kunnen producten geroutineerd worden.

Evt. cadeautjes van deze bestelling behoren ook terug gestuurd worden.

Neem vooraf altijd eerst Contact op.

Als pakjes kwijt raken via de post ben ik daar NIET verantwoordelijk voor.

*De verzendkosten voor retour betaal je zelf en alleen het geld van de betaalde producten worden terug betaald binnen 14 dagen na goed keuring.