Binkie en Momo

Wat doet het toch altijd zeer... Vandaag afscheid moeten nemen van Binkie en Momo.2 ratjes die dikke vriendinnen waren geworden. Gelukkig hoeven ze elkaar niet te missen. Ze zijn samen de regenboog overgestoken.Binkie je knuffels en vrolijkheid gaan wij zo missen.Momo, jij was altijd op je hoede of alles wel goed liep, maar je vriendschap met ons en met Binkie was goud waard.Momo wordt bij ons begraven.Binkie is opgehaald en weer thuis,bij de vorige baasjes.R. I. P kleintjes.(links Binkie, rechts Momo)

Lees meer »

Monchou

Sinds gisteren woont deze mooie man, Monchou bij ons. Hij is ongeveer 1,5 jaar.Het is een vriendelijke, grote knuffelbeer. 

Lees meer »

Donna

Welkom Tiger Lily en Remi.Vanaf maandag wonen jullie hier. Jullie hebben een poosje moeten reizen, maar hier hebben jullie je Forever Home gevonden.

Lees meer »

Tiger Lily en Remi

Welkom Tiger Lily en Remi.Vanaf maandag wonen jullie hier. Jullie hebben een poosje moeten reizen, maar hier hebben jullie je Forever Home gevonden.

Lees meer »

Lilo&Meeko

Gisteren zijn er 2 jongere ratten van nog geen 1 jaar bij ons geplaatst.Wij hebben hier een hele leuke gemengde vrouwengroep waar die twee straks bij in kunnen.Zo mogen eerst een weekje settelen voordat wij ze gaan introduceren aan de grote groep Waarna ze allemaal gaan verhuizen naar de grotere kooi

Lees meer »

Baby

Dit lieve meisje is vandaag bij ons gekomen en wordt, zodra ze gewend is, geïntroduceerd aan de meiden groep.Ze had nog geen, wij hebben haar de naam " Baby" gegeven. Als je haar snoetje ziet, begrijp je waarom.

Lees meer »

6 Meiden

Vorige week kwamen deze 6 dames binnen in de opvang. Ze zijn al goed gewend. Welkom:DroppieWilsonStitchBambiSnowy Lily

Lees meer »

Afscheid

✨Ratten zijn slimme, lieve aanhankelijke vriendjes...Het enige nadeel is dat ze niet zo oud worden. En als je, zoals wij een groep hebt van bijna allemaal 2 en 2+, dan weet je dat de klok steeds harder gaat tikken.Helaas deze maand afscheid moeten nemen van 3 ratjes. Dat doet zeer✨

Lees meer »

Nieuwe bewoonster: Binkie

Gisteren kwam Binkie bij ons binnen. Een lieve nieuwsgierige Japanner van 14 maanden.Haar zusje was overleden en zij was alleen komen te zitten. Met pijn in hun harten hebben haar baasjes haar vanmiddag aan ons overgedragen.Binkie zal geïntroduceerd worden bij Lola, Lala en Po.Maar we geven haar eerst de ruimte te wennen aan haar nieuwe omgeving.

Lees meer »

Verhuisd

De websites Hangmatjes voor Ratjes en Tamme Rattenopvang Forever Home zijn samengevoegd.

Lees meer »