Algemene voorwaarden

1.AVG WET

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.i.v.m de nieuwe AVG wet, geef je toestemming om je persoonsgegevens te verwerken die nodig zijn om te bestellen, gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

 

2.Bestellen

Je weet wat je wilt hebben en plaatst een bestelling. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling binnen is. Vanaf dat moment wordt er naar gestreefd de bestelling met 3 werk dagen te versturen. Het bestellen is niet vrijblijvend en verplicht je tot betalen.

 

3.Betalen

Webshop bestellingen worden binnen 3 dagen betaald.

Het is alleen mogelijk te betalen via vooruitbetaling, dit kan alleen via internetbankieren, tenzij je de bestelling op komt halen dan kan dit ook contant en gepast aan de deur.

Betalen kan ook via een betaalverzoek, geef dit aan bij " opmerking" tijdens het bestelproces voor webshop bestellingen of vink deze aan op het bestelformulier voor bestellingen op maat.

Bij ontvangst betaling krijg je een bevestigingsmail en wordt je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

 

4.Verzending

Verzenden gebeurt na betaling en nadat de bestelling compleet is om verstuurd te worden.Het verzenden is voor jouw eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor beschadiging tijdens transport of het zoekraken van pakketjes.

 

5.Verzendkosten POST.NL

Bievenbus pakketje (NL)

€4,10

Pakketpost (NL)

€6,75

Bestelling boven de €65,00 (NL)

€0,00

 

België pakketpost met T&T tot 2 kilo

€13,00

België bestelling boven de €65,00

€6,75 korting op de bestelling

België met T&T 2-5 kilo

€19,50

 

6.Levertijd

Levertijd voor de WEBSHOP is 2 à 3 dagen na betaling.

 

  1. Kwaliteit

Ik maak mijn hangmatten en slaapproducten met veel zorg en besteed veel tijd aan een goede afwerking, alles wordt doorgestikt aan de randen en bijna alle producten zijn naadloos, op een enkele na. Er worden alleen goede stoffen gebruikt besteld in online winkels om zo weinig mogelijk verschil te zien in de kleuren van de stoffen.

Het kan voorkomen dat een gekozen stof  niet meer in voorraad is, je wordt per e-mail hierover op de hoogte gebracht.

 

8.Aansprakelijkheid

- Ik ben niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van de producten.

- Ik ben niet aansprakelijk voor een niet gecontroleerde bestelvestiging.

- Er is geen garantie op gemaakte producten en afgeknaagde lusjes.

-Aub check geregeld of er geen gevaarlijke draden en gaten in de hangmatten komen, door kapot bijten. Deze dienen afgeknipt te worden of vervangen te worden.

-Lusjes worden er 9 van de 10 keer afgeknaagd, hierdoor kan ik ook geen garantie geven op lusjes. Ik zou persoonlijk de knijphaakjes aanbevelen, maar natuurlijk wil ik best kosteloos de lusjes er aan naaien.

-Ik geef geen garantie op hangmatten, ze worden gemaakt voor knaagdieren, de naam zegt het al, ze worden vaak kapot geknaagd.

-Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het kwijt raken en beschadigen van pakketjes.

9.Retourneren

Producten kunnen niet geretourneerd  worden.

Controleer bij de bestelbevestiging de factuur die onderaan de mail staat op evt. fouten, dit voorkomt teleurstellingen.