3-1-2023

Gelukkig Nieuwjaar!

Ik heb even belangrijk nieuws, ik wordt heel binnenkort geopereerd, wat betekent dat ik een paar weken thuis zit, maar niet uit huis kan.

Dit kan evt vertragingen oplopen voor weg brengen van de bestellingen maar als t goed is, zou dit gewoon door moeten kunnen gaan.

* Voor bestellingen die nog gemaakt moeten worden kan dit ook een vertraging opleveren, daar krijg je dan wel een mail van als je besteld.


12-12-2022

Het is druk bij hangmatjes voor Ratjes en bij de Tammeratten Opvang voor Everhome. Er wordt achter de schermen hard gewerkt. 

Er zijn vandaag weer enkele producten op bestelling toegevoegd.

Maar let op. Tijdens de feestdagen zullen deze bestellingen vertraging gaan oplopen. Omdat ze uiteraard ook nog gemaakt moeten worden en er een flinke vertraging is bij post. nl. 

Dank voor de donaties!

Van het geld van de donatie pot 2022, heb ik lekkere dingen gekocht voor de ratjes en enkeke nieuwe drink flessen.

Als het goed is, komt dit morgen binnen. 

 

 

9 november 2022:

27-10-2022.

Het duurde even voor er weer eens nieuws werd neer gezet.

En er is eigenlijk nieuws zat.

Buiten dat we heel druk zijn geweest zijn, en nog steeds, met het opvangen van nieuwe ratten, het introduceren daarvan, en introduceren van de oude eenlingen. Wat overigens super goed is gegaan.

Ben ik ook druk geweest met het hangmatten naaien voor de opvang. Dit was hard nodig. En ik ben er nog steeds meebezig, maar het eind is inzicht.

De Halloween hangmatten waren vlot verkocht. Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar.

Ik hoop volgende week eerst een begin te kunnen maken om de webshop weer aan te vullen. Hier komen ook enkele kersthangmatten bij te staan en enkele nieuwe ontwerpen.

Ik hoop dit nog te kunnen doen voor dat ik geopereerd wordt. ( ik krijg nog een oproep)

Het herstel zal minstens 3 weken duren. Tijdens deze weken zullen de bestellingen die nog gemaakt moeten worden, zoals de traphoesjes, radiatorhangmatjes ed even offline.

28-7-2022

De websites Hangmatjes voor Ratjes en Tamme Rattenopvang Forever Home zijn samengevoegd.

De reden daarvoor is dat ik dan geen 2 websites meer hoef bij te houden en dat ik daar veel meer mogelijkheden heb als op deze website.

Nieuwsgierig?

Tamme RattenOpvang Forever Home

11-7-2022

Cageliners, traphoesjes, icepodhoesjes, plateauhoesjes ed. kunnen weer op bestelling gemaakt worden. 

De andere hangmatten moeten nog even op zich laten wachten. 

Voorlopig kan er alleen uit de webshop bestekd worden.

Maar mocht je nog echt heel graag een bepaalde hangmat(ten) hebben dan kun je altijd contact met me opnemen.

Hou er wel rekening mee dat daar een langere levertijd op zit

Alleen vandaag 26 juni! 

18-5-2022

Er zitten super leuke acties aan te komen.

Hou de website en FB goed in de gaten.

 

11-5-2022

Er worden achter de schermen druk hangmatten gemaakt. 

Ook zullen er "speeltuin" hangmatten tussen zitten en een Octo en binnenkort nog meer Octo s! 

 

1-5-2022

Er komen veranderingen aan op de website.Deze gaat er wat anders uit zien straks dan je gewend was, en tijdelijk kunnen er geen hangmatten op bestelling gemaakt worden.

( Onbekend is nog hoe lang dit gaat duren)Sommige hangmatten zijn zo bewerkelijk ( uit de Speeltuin) dat zij zullen verdwijnen van de website.De normale gebruikelijke en bekende hangmatten blijven :)Helaas heb ik de prijzen van sommige hangmatten iets moeten verhogen met €0,25 of €0,50 centIk baal daar van als een stekker maar de stofprijzen zijn 25% omhoog gegaan.De verzendkosten zijn als nog het zelfde gebleven.Het bestelformulier zal ook verdwijnen zodat er voorlopig alleen nog via de WEBSHOP besteld kan worden, dit scheelt enorm veel tijd.Ook verdwijnen de bedrukte fleecestoffen van de website, omdat deze eigenlijk amper besteld worden en wel erg veel ruimte in de beslag nemen .Deze worden allemaal verwerkt en komen in de webshop te staan .De webshop blijft gewoon open .